Pogledajte koji telefoni uskoro stižu

Foto: Shutterstock/motorola.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVO ljeto donosi uzbuđenja u svijetu mobilne tehnologije zahvaljujući novim modelima telefona koje su najavili veliki proizvođači, poput Samsunga, Googlea i Motorole. Evo što možemo očekivati i kada.

Samsung

Nakon mnogo glasina i nagađanja Samsung je službeno potvrdio da će njegov Unpacked događaj biti održan 10. srpnja u Parizu, samo nekoliko tjedana prije početka Olimpijskih igara 2024., kojima je Samsung jedan od glavnih sponzora.

Događaj će se prenositi uživo u 15 sati po lokalnom vremenu, a gledatelji će ga moći pratiti na Samsungovim društvenim mrežama. Na ovom događaju fokus će biti na novim modelima preklopnih telefona - Galaxy Z Fold 6 i Flip 6. No, očekuje se i predstavljanje drugih uređaja, uključujući Galaxy Watch 7, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, i vjerojatno novih tableta Galaxy Tab S10.


Google 

Google je najavio svoj godišnji Made by Google događaj za 13. kolovoza, koji će se održati u sjedištu tvrtke u Mountain Viewu u Kaliforniji. Događaj će biti usmjeren na Googleovu umjetnu inteligenciju, Android operativni sustav i Pixel uređaje, uključujući očekivane modele Pixel 9, Pixel 9 Pro u dvije veličine te navodno Pixel 9 Pro Fold.

Ranije ove godine procurili su renderi Pixel 9 telefona, a mnoge je izgledom podsjetio na iPhone


Motorola

Motorola je jučer na Lenovo događaju u Kini predstavila modele Razr 50 i Razr 50 Ultra te otkrila da će biti dostupni globalno, što je danas i realizirano. Ovi telefoni su već dostupni za kupnju na pojedinim tržištima, a mogu se pronaći i na hrvatskoj Motorola stranici. 

Motorola Razr 50 dolazi u bojama Spritz Orange, Sand Beach i Koala Grey, a Razr 50 Ultra u bojama Midnight Blue, Spring Green, Peach Fuzz i Hot Pink. Cijene za hrvatsko tržište za sada nisu poznate. No strani mediji navode cijenu od 1200 eura za Ultra model, a 900 eura za Razr 50 model za europsko tržište. Telefone i njihove specifikacije možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.