Za ovu deku kupci kažu da je mekana poput oblaka. Trenutno je na dobrom popustu

Foto: amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VRIJEME je posljednjih dana idealno za ušuškati se pod udobnu, toplu deku ispred televizora i uživati u omiljenoj seriji, filmu ili uz dobru knjigu. Ako tražite preporuke što gledati, možete ih pronaći u rubrici Index Chill, a ako kod kuće nemate idealnu deku, možda će vam se svidjeti ova, koja ima više od 30.000 recenzija i ocjenu 4.7 na Amazonu, čime je zaslužila oznaku Best Seller.

Bedsure Sherpa dvostrana deka je mekana i pahuljasta te se može koristiti kao prekrivač za kauč ili za ušuškavanje. Izrađena je od mikrovlakana, dolazi u nekoliko veličina, a dostupna je u raznim bojama, uključujući sivu, antracit, crnu, tamnoplavu, ružičastu, crvenu, tirkiznu, ljubičastu i bež.

Mnogi su je pohvalili

Brojni su kupci pohvalili ovu deku zbog njezine kvalitete, topline i udobnosti. Jedna korisnica je napisala: "Moja kći obožava ovu mekanu deku! Odličan proizvod, jako grije i djeluje kao vrhunska kvaliteta. Apsolutna preporuka za kupnju."

"Deka je ugodno topla i mekana, idealna za hladne dane. Izvrsna cijena za vrhunsku kvalitetu", opisala je prednosti jedna osoba u svojoj recenziji. 

Kupci također ističu njezinu svestranost. "Lijepa, mekana deka koja se može koristiti i kao pokrivač. Plišana i apsolutno prikladna za svakoga tko želi da mu je toplo."

"Mekana i lijepa"

Jedan od kupaca naglasio je prednosti veličine deke koju je kupio. "Mekana i lijepa deka koja također grije. Glavni prodajni adut bila je veličina deke, koja omogućuje zajedničko uživanje u udobnosti."

Neki su u svom osvrtu istaknuli da je vrlo mekana, poput oblaka. "Stigla je u vrlo kratkom roku, savršena za hladnu, mekanu i udobnu zimu, osjećaj je kao da ste na oblaku. Kvaliteta i cijena su na mjestu."

Drugi su jednostavno kratko zaključili: "Savršena, vrlo topla i mekana!"

Kao što smo već spomenuli, deka dolazi u nekoliko veličina - 130 x 150 cm, 150 x 200 cm, 220 x 240 cm i 230 x 270 cm. Trenutno su pojedine boje i veličine na sniženju na Amazonu. Tako deka u sivoj boji, u veličini 150 x 200 cm, sada umjesto 42.01 eura košta 21.63 eura, što je ušteda od 49%. Na popustu od 15% ili 20% nalaze se i druge veličine i boje ove deke. Pogledajte ponudu ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.