Ulice Pariza preplavio kultni model tenisica koji je dominirao 2000-ih

Screenshot/Foto: TikTok/puma.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PUMA je nedavno vratila u ponudu svoj kultni model tenisica Speedcat u dvije boje - crnoj i crvenoj. Ove tenisice prvi su put lansirane 1999. godine, a dominirale su ranih 2000-ih te ih se moglo vidjeti posvuda. Njihov jedinstveni dizajn, inspiriran obućom za vozače trkaćih automobila, brzo je pronašao svoj put u svakodnevnu modu.

>> Emily Ratajkowski izgleda sjajno u Mango haljini i Puma tenisicama

Postale su omiljene među mladima i sportskim entuzijastima zbog kombinacije stila i funkcionalnosti. Poznate su po svom tankom i niskoprofilnom dizajnu koji pruža izvanredan osjećaj i kontrolu, što ih čini savršenima za vozače. Također su bile izrađene od visokokvalitetnih materijala, što je pridonijelo njihovoj dugotrajnosti i udobnosti.

Ponovno su predstavljene 19. lipnja u Parizu

Službeno su tenisice ponovno predstavljene 19. lipnja u Parizu tijekom pariškog Tjedna mode. Ulice ovog grada mode bile su preplavljene ovim kultnim modelom, što je kod mnogih pobudilo notu nostalgije.

@puma The Speedcat has landed in Paris ❤️‍🔥 #PUMA #Speedcat #Sportstyle #PFW ♬ original sound - PUMA

Video s Puma Speedcat tenisicama na svakom koraku u Parizu objavila je sama marka na svom TikTok profilu. Video je pregledan 4.5 milijuna puta u samo nekoliko dana i prikupio je mnoštvo komentara, a mnogi su pisali da su ih nosili 2000-ih. 

"1999.", "Ovako je izgledao Meksiko 2009.", "Nosio sam ih u srednjoj školi, prije 15 godina", "Svi se trendovi vraćaju, ovo je jedan od njih", "Gen Z i Alpha nose ono što sam ja nosio u osnovnoj i srednjoj sredinom 2000-ih", "Bile su u modi 2004. godine u Italiji", "Jesmo li se vratili u 2005.?", "Nosio sam ih 2000-ih", "Flešbekovi s početka 2000-ih." 

Tenisice su dostupne za kupnju, na službenoj stranici marke po cijeni od 110 eura, a možete ih vidjeti ovdje. Vrijedi napomenuti da brojevi polako nestaju sa stanja, pa ako ih želite, sada je pravo vrijeme da ih ugrabite.

Speedcat OG, Puma, 110 eura
Speedcat OG, Puma, 110 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.