As: Realova situacija gura Modrića na teren

Foto: EPA

REAL SOCIEDAD i Real Madrid u 21 sat igraju utakmicu petoga kola La Lige. Trener Carlo Ancelotti ima velikih problema uoči gostovanja u San Sebastianu jer su mu ozlijeđena čak osmorica igrača. Među njima su veznjaci Jude Bellingham (ozljeda mišića), Eduardo Camavinga (ozljeda koljena), Aurelien Tchouaméni (ozljeda stopala) i Dani Ceballos (uganuće gležnja).

Španjolski As stoga najavljuje da će se u prvom sastavu sigurno naći kapetan Luka Modrić (39), koji je ove sezone upisao pet nastupa za Real. Starter je bio samo protiv Las Palmasa, a ulazio je protiv Mallorce (27 minuta), Real Valladolida (21 minuta) i Betisa (šest minuta) u španjolskom prvenstvu te Atalante (14 minuta) u UEFA-inom Superkupu.

"Kormilo će biti u Lukinim rukama, koji je ove sezone startao samo jednom, protiv Las Palmasa. Sada kada su Camavinga, Tchouaméni i Bellingham u ambulanti, situacija ga gura na teren, nema rasprave. Valverde će mu pomagati, igrat će defenzivnije nego inače", navodi As, dodajući kako je Ancelottijeva jedina dvojba hoće li od prve minute staviti Ardu Gülera ili Brahima Diaza

Modrić je prije pet dana proslavio 39. rođendan

Podsjetimo, Modrić je prošle sezone postao rezervni igrač Reala, dok je ovog ljeta potpisao novi, jednogodišnji ugovor. Prije pet dana proslavio je 39. rođendan, a dan prije postigao je sjajan gol iz slobodnog udarca za pobjedu Hrvatske nad Poljskom (1:0) u drugom kolu Lige nacija.

U madridski klub stigao je 2012. godine i dosad je više puta osvojio sve što je mogao. Otkako je Nacho Fernandez ljetos napustio klub, Modrić je postao prvi kapetan.

As najavljuje Sučića u prvih 11 Real Sociedada

As najavljuje da će u početnih 11 Real Sociedada biti Luka Sučić, 22-godišnji hrvatski reprezentativac i ofenzivni veznjak koji je ovog ljeta stigao iz RB Salzburga. Potpisao je petogodišnji ugovor i dosad je upisao jedan nastup, odnosno sedam minuta protiv Rayo Vallecana. Protiv Reala bi, dakle, prvi put mogao krenuti od prve minute.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.