Znate li što se dogodilo s loptom kojom je Bayern deklasirao Dinamo? Kane je objasnio

Foto: Profimedia

HARRY KANE postigao je četiri gola u Bayernovom deklasiranju Dinama s 9:2. Engleski napadač minhenske momčadi triput je bio precizan s bijele točke i dodao je tome jedan gol iz igre na otvaranju Lige prvaka i u prvoj utakmici u povijesti u kojoj je neka momčad u tom natjecanju zabila devet golova. Otkrio je što će se dogoditi s loptom koju je uzeo nakon susreta.

“Ovo je prvi put da sam imao tri jedanaesterca u jednoj utakmici. Bio je to drugačiji osjećaj za mene, ali postići četiri gola je fantastično. Važno je pomoći momčadi na bilo koji način. Bilo da su to penali ili normalne završnice, sve ću ih izvesti”, rekao je Kane nakon susreta.

Kane: Sin će biti sretan

Najbolji strijelac u povijesti Tottenhama (280 u 435 utakmica), najbolji u povijesti engleske reprezentacije (68 u 100 utakmica) i drugi najbolji u povijesti Premier lige (213 u 316 utakmica) potom je rekao što će napraviti s loptom:

"Zadržavam sve lopte nakon hat-trickova, momcima je možda bilo muka od potpisivanja na njih. Moj sin Louis ima samo tri godine i voli igrati nogomet. Ponijet ću loptu kući i staviti je pored njegovog kreveta, sigurno će biti sretan kad se ujutro probudi."

Kane je Dinamu zabijao penale u 20., 73. i 78., a gol iz igre postigao je u 57. minuti.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.