Pogledajte reakciju legendi nakon što se u studio CBS-a prikrao Beckham

Screenshot: X

ZA MNOGE je emisija koja se emitira iz CBS-ovog studija uz Ligu prvaka najbolja po pitanju kombinacije stručnosti i humora voditelja. Uz Kate Abdo u njoj sudjeluju nogometne legende i ikone Thierry Henry, Jamie Carragher i Micah Richards, a taj voditeljski dream team uskoro će upotpunjavati i David Beckham.

Način na koji je to objavljeno postao je viralan, kao i mnogi trenuci iz njihovih prijašnjih emisija. Voditeljica Kate Abdo najavila ga je kao novog sukomentatora i Beckham se pojavio na televizoru u sklopu prijenosa. Sve je bilo spremno za predstavljanje suradnje.

Osmišljena šala

Tu počinje šala koju su osmislili producenti showa. Beckhamovo uključivanje u emisiju bilo je snimljeno unaprijed i, dok je sve izgledalo kao da postoje problemi u vezi, a Richards oduševljeno ponavljao njegovo ime, legenda Manchester Uniteda i engleske reprezentacije pojavila se u studiju iza njihovih leđa. 

Zbunilo je to Carraghera, koji je ostao vidno iznenađen, a i Richardsa, koji nije očekivao Beckhama uza se, pa je u iznenađenju i ustao sa stolca i maknuo se od njega koji metar. Kad mu je izašao iz zagrljaja, rekao mu je: "Još uvijek divno mirišiš." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.