Bivši Marseilleov trener hvali Tudora: Dugo nisam vidio ovakvo što

Foto: EPA

MARSEILLE Igora Tudora je prošlog vikenda s 3:1 protiv Lorienta došao do šeste pobjede u nizu i tako došao na samo dva boda zaostatka iza iznenađenja sezone i drugoplasiranog Lensa te pet iza aktualnog prvaka PSG-a. Bila je to šesta uzastopna pobjeda Marseillea u prvenstvu Francuske. U svojoj debitantskoj sezoni u francuskom prvenstvu na klupi Olympiquea je u prvih 19 kola osvojio 42 i tako pretekao legendarnog Argentinca Marcela Bielsu.

"Dugo nisam vidio ovakav Marseille"

Tudorov rad posebno je nahvalio bivši Marseilleov trener Albert Emon: "Prošlo je puno vremena otkad sam zadnji put vidio ovakvu energiju u Marseilleu. To me tjera da kažem da ih čeka nešto lijepo. Samopouzdani su, fizički jaki, imaju dobru obranu i mnoga oružja koja nismo očekivali", rekao je za Le Provence pa nastavio:

"Odličan rad trenera Tudora"

"Dodajte tomu odličan rad trenera Tudora. On je nagrađen za svoj trud. Nadam se svijetloj budućnosti, oni si ne smiju postavljati granice. S Bielsom smo bili na vrhu nekoliko dana prije kraja sezone, s Geretsom smo mislili da nam je titula obećana, a onda smo se razočarali. Uglavnom, znamo povijest kluba, ali ako Marseille ovako nastavi, može stići jako daleko."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.