VIDEO Novi izbornik Engleske razljutio navijače jer je odbio pjevati himnu

Foto: SK

NOGOMETAŠI Engleske ove će sezone igrati u Ligi B Lige nacija, a u prvom susretu su aktualni europski doprvaci upisali pobjedu, slavili su protiv Irske u Dublinu s 2:0. Bila je to prva utakmica Engleza bez Garetha Southgatea na izborničkoj klupi, a privremeni posao je dobio Irac Lee Carsley, dosadašnji izbornik Engleske U21.

Navijači Irske u Dublinu su zaglušujućim zvižducima "počastili" intoniranje suparničke himne, a himnu Engleske odbio je pjevati njen izbornik Carsley koji je, iako rođeni Englez, za Irsku odigrao 40 utakmica. Navijači su ljuti na Carsleyja zbog odbijanja pjevanja himne, ali on tvrdi da to nema veze što je kao igrač nastupao za Irsku. Video intoniranja himne pogledajte na OVOM linku.

"To je nešto što sam radio i dok sam igrao za Irsku. Jednostavno nikada nisam pjevao himnu. Uvijek je fokus bio na igru i na prve akcije na utakmici", rekao je Carsley pred utakmicu i dodao je:

"Otkrio sam da moram biti oprezan i da mi misli ne lutaju. Bio sam fokusiran na nogomet. Tako je bilo i kada sam bio izbornik mlade selekcije, uvijek sam bio u zoni u tom trenutku." Carsley je pred sam početak napravio veliki gaf kad je nakon izlaska iz tunela sjeo na klupu Irske umjesto Engleske. Domaćini su mu ukazali na propust i poslali ga klupu gostujuće ekipe. 

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.