VIDEO Portugalac se obukao kao žena u humorističnom videu. Propada mu transfer

Foto: EPA

SPARTAK iz Moskve bio je nadomak potpisivanja ugovora s portugalskim lijevim bekom Ricardom Mangasom (26), koji trenutno igra za Vitoriju Guimaraes. Dogovor je već bio postignut, a igrač je bio spreman otputovati u Moskvu ovaj vikend, no pojavio se bizaran problem zbog kojeg će transfer vjerojatno propasti. Mangasa inače ugovor s portugalskim prvoligašem veže do ljeta 2026. godine, a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na četiri milijuna eura.

"Transfer je zaključen, sve je dogovoreno. Preostaje samo dobiti vizu, a već imamo zakazan termin u Lisabonu. Ricardo bi trebao putovati u Rusiju u subotu ili nedjelju", izjavio je ranije njegov agent Sergio Thiago Ribeiro. Međutim, dogovor bi se u zadnjem trenutku mogao izjaloviti zbog videa koji se pojavio na TikToku. Naime, Mangas je sudjelovao u humorističnom videu svoje djevojke, u kojem je bio našminkan te nosio haljinu, visoke potpetice i torbicu.

Video izazvao problem u Rusiji

"Kad ti i tvoj dečko slučajno nosite istu odjeću", pisalo je u opisu videa. Iako je video očita zafrkancija i jako je čudno da bi mogao izazvati bilo kakav problem, u Rusiji je izazvao žestoke rasprave. Voditelj organizacije "Očevi Rusije" Andrej Zgonnikov izjavio je da Mangasu ne bi trebalo dozvoliti ulazak u Rusiju te da su vlasti zainteresirane za tu objavu.

Ako se transfer završi, Mangas bi se mogao suočiti s istragom zbog moguće propagande netradicionalne seksualne orijentacije te bi mogao biti optužen prema kaznenom zakonu Rusije. Igračev agent odmah je komentirao sporni video: "Ricardo voli djevojke. Ako vidite njegovu djevojku, sve će vam biti jasno. To je samo zabavan TikTok video. Njegova djevojka je popularna influencerica s mnogo pratitelja na društvenim mrežama."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.