Bjelica o najvećem problemu svog novog kluba: Zbog toga je taktika za nas nebitna

Foto: EPA

UNION BERLIN Nenada Bjelice (52) odigrao je 1:1 kod Brage u predzadnjem kolu Lige prvaka po skupinama. Bjelica je u nedjelju preuzeo njemački klub i odveo ga na svom debiju do boda u Portugalu, no situacija je i dalje teška. Naime, Union od kraja kolovoza ne zna za pobjedu, što znači da je berlinski klub nanizao tri remija i 13 poraza. Bjelica je na presici nakon utakmice rekao:

"Uz naš nedostatak samopouzdanja, uopće nije važno u kojem sustavu igramo. Postoji strah u glavama i nogama igrača, a dolazi zbog loših rezultata. Igrači se ne usude poslati neko riskantno dodavanje. Moramo odraditi nekoliko pozitivnih razgovora s momčadi, a remi je na kraju pravedan ishod", rekao je hrvatski trener nakon što je njegova momčad ispustila vodstvo s igračem više pa dodao:

"Sada ovisimo o drugima"

"Moglo bi se reći da smo si zabili autogol jer sve je počelo lošom odlukom, koju je protivnik znao iskoristiti. Trebalo nam je puno vremena da se oporavimo. Da smo pobijedili, imali bismo sve u svojim rukama. Sada ovisimo o drugim rezultatima."

Union Berlin je posljednji u skupini, a u zadnjem kolu će imati šansu osvojiti treće mjesto, koje vodi u Europa ligu. Da bi se to ostvarilo, Bjeličin novi klub mora pobijediti Real Madrid u Berlinu i nadati se porazu Brage kod Napolija. Podsjetimo, Union je poveo golom Robina Gosensa u 42., a Braga je do boda došla preko Alvara Djala u 51. minuti. U 30. je domaći Sikou Niakate isključen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.