Navijači Dinama na Fejsu: Ako ćemo osvajati titule uz pomoć sudaca, onda to nije to

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

ISTRA i Dinamo remizirali su u utakmici desetog kola SuperSport HNL-a u Puli rezultatom 2:2. Mateo Lisica i Beyatt Lekweiry zabili su golove za Istru, a za Dinamo su pogađali Arijan Ademi i Sandro Kulenović. Istra je igrala s desetoricom od 64. minute, kad je drugi žuti karton dobio Stephane Keller.

Dinamo je mogao pobjedom do prvog mjesta, a ovako je otvorio priliku prvoplasiranom Hajduku da poveća prednost na četiri boda. Hajduk u nedjelju od 16 sati igra protiv Slaven Belupa, posljednje momčadi na SHNL ljestvici. Navijači Dinama su jako razočarani ovakvim raspletom, a svoje razočaranje su i pokazali na službenoj Facebook stranici Dinama. Zasuli su komentarima objavu Dinama o rezultatu susreta.

Podjela bodova u Puli 🦁 ⚽️ Arijan Ademi ⚽️ Sandro Kulenović (pen)

Objavljuje GNK Dinamo ZagrebSubota, 19. listopada 2024.

"Ekipa Istre održala lekciju iz borbenosti našim zvjezdicama, Tramezzani odlično pripremio utakmicu i pokazao strast. Istra zaslužila i više od jednog boda, a mi glavobolju pred Salzburg", napisao je jedan od navijača, a slijedi ga niz negativnih komentara u kojima navijači protestiraju, najviše protiv stila igre.

"Sramotno! Kako igrače nije briga za Dinamo i za rezultat, a jako ih je briga za ugovor, najlogičnije kazniti novčano!", "Hvala Belu na bodu, sramotan pristup od 1 do 90 minute. Laki je opet malo nervozan pa sve što zna je lajati i tući se s trenerom Istre, umjesto da mijenja nešto malo ranije i podigne glas na preplaćene igrače", "Volim Dinamo, ali ako ćemo osvajati naslove tako da nas suci guraju onda to nije to. Ovo nije fer prema Istri", još su neki od komentara.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.