Cro Cop oduševio Arenu: Kad sam čuo ovu pjesmu, srce mi je krenulo preskakati

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

LEGENDARNI hrvatski MMA borac Mirko Filipović Cro Cop bio je poseban gost na eventu Glory 95, koji se održao u subotu u zagrebačkoj Areni. Najpoznatija kickboxing organizacija na svijetu odala je počast Cro Copu i njegovoj karijeri posebnim videom, a on je kasnije i ušao u ring uz pjesmu Wild Boys koju izvodi bend Duran Duran. Filipović je s tom pjesmom u ring ulazio većinu svoje karijere.

"Prvo bih želio zahvaliti prisutnim navijačima u Areni. Žao mi je što ti večeras ne nastupaš, bio sam nabrijan za taj meč", rekao je Cro Cop u uvodu Antoniju Plazibatu, čija je borba otkazana.

"Nikad ne reci nikad"

"Kada sam čuo svoju pjesmu, srce mi je krenulo preskakati. Volio bih da se sada mogu boriti, ali realnost je da imam 50 godina i neću više nikada kročiti u ring. Nikad ne reci nikad, ali mislim da se neću više boriti", rekao je Filipović oduševljenoj publici.

Iza Filipovića je sjajna karijera u kojoj je skupio 38 pobjeda i 11 poraza. Zadnja borba bila mu je protiv Roya Nelsona, kojeg je pobijedio u veljači 2019. godine. Nakon toga doživio je na treningu blaži moždani udar te je odlučio da neće nastaviti karijeru. Prije par dana proslavio je 50. rođendan. Mirko Filipović najpoznatiji je hrvatski MMA borac i kikboksač te su zbog njega mnogi počeli pratiti ove sportove.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.