Dalić objasnio popis: Trenutno je nekoliko igrača u procesu povratka na teren

Foto: EPA

HRVATSKA reprezentacija okupit će se u Zagrebu 11. studenog za posljednju akciju grupne faze Lige prvaka u ovoj sezoni. Igrat će protiv Škotske (15. studenoga u Glasgowu) i Portugala (18. studenoga u Splitu) i pokušati ostvariti rezultat koji bi joj donio proboj u četvrtfinale natjecanja..

"Trenutno je nekoliko igrača u procesu povratka na teren nakon ozljeda, pa ćemo pozorno pratiti situaciju u naredna dva tjedna i prema tomu reagirati i donijeti odluke o eventualnim novim pozivima. Pritom ciljano nismo širili kadar igračima iz mlade reprezentacije pored onih koji su cijelu jesen s nama, kako bi U-21 reprezentacija imala što bolju situaciju uoči važnih utakmica protiv Gruzije", rekao je Dalić.

"Doveli smo se u dobru situaciju uoči posljednjeg okupljanja ove godine, a sada to trebamo iskoristiti i ostvariti postavljeni cilj, a to je plasman u četvrtfinale. Potpuni fokus je na utakmicu sa Škotskom u kojoj možemo osigurati prolazak, a onda ćemo razmišljati o Portugalu i utakmici u Splitu gdje nas pred punim Poljudom sigurno čeka spektakl", dodao je.

Dalićev popis za utakmice sa Škotskom i Portugalom:

Vratari: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Nediljko Labrović, Dominik Kotarski
Obrambeni: Joško Gvardiol, Duje Ćaleta-Car, Borna Sosa, Josip Šutalo, Kristijan Jakić
Vezni: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Luka Sučić, Martin Baturina, Petar Sučić, Nikola Moro
Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Ante Budimir, Mislav Oršić, Marko Pjaca, Marco Pašalić, Igor Matanović
Pretpozivi: Lovro Majer, Luka Ivanušec, Marin Pongračić, Martin Erlić, Šimun Hrgović, Toni Fruk

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.