Rakitić oduševio španjolske novinare: "Hrvat, a Srbina zove bratom..."

Screenshot: Twitter

NEMANJA GUDELJ (32), vicekapetan Seville i reprezentativac Srbije, bio je gost emisije Gol a Gol na španjolskoj televiziji. U njoj su mu voditelji priredili iznenađenje. Iz Splita se uživo u program uključio Ivan Rakitić (36). Aktualni igrač Hajduka legenda je Seville, a u drugom mandatu tamo, koji je završio početkom ove godine, proveo je četiri godine s Gudeljom te su postali veliki prijatelji. 

Zato se Gudelj ugodno iznenadio kada je na ekranu vidio Rakitića, koji je također sjajno raspoložen pozdravio prijatelja na hrvatskom "Ninđa moj!", nakon čega se prebacio na španjolski: "Ti si nevjerojatna osoba, drago mi je vidjeti da uživaš u Sevilli i prije svega što postaješ kapetan.

Nadam se da si dobro ti i tvoja obitelj. Znaš da imaš moju podršku i u kontaktu smo. Ako ti treba pomoć, na mene možeš računati, ali prije svega - volim te, brate, pošalji poljupce obitelji i nadam se da će tu uskoro vidjeti. Idemo, brate!" poručio mu je Rakitić za kraj.

"Hrvat govori Srbinu da mu je brat... Kako mi se to sviđa čuti", komentirao je jedan od voditelja u studiju. Gudelj mu je odgovorio: "Ivan i ja smo braća, imamo dobar odnos otkako sam došao u Sevillu. Hvala mu na lijepim riječima."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.