Gazzetta: Jurić dobiva otkaz nakon pokolja u Firenci. Izgubio je svlačionicu

Foto: Profimedia

POKOLJ. Tako Gazzetta dello Sport naziva ono što se Romi dogodilo kod Fiorentine u devetom kolu Serie A. Roma je tamo izgubila 5:1, a ugledni talijanski sportski medij ističe kako je debaklom u Firenci najvjerojatnije zapečaćena sudbina Ivana Jurića. Hrvatski trener jako cijenjen u Italiji preuzeo je Romu sredinom rujna, ali čini se da će tamo trajati samo mjesec i pol.

Grafika: Sofascore

Već početkom listopada, nakon samo par utakmica u kojima je vodio Romu, Talijani su pisali kako mu prijeti otkaz jer su vlasnici nezadovoljni igrama, iako je Jurić u prve četiri utakmice imao samo jedan poraz. Od tada je bitno pokvario skor. U osam utakmica ima tri pobjede, dva remija i tri poraza. Posljednji poraz je onaj kod Fiorentine i to katastrofalan. Gazzetta je kasno sinoć objavila dva teksta u kojima ističe da je Juriću najvjerojatnije odzvonilo debaklom u Firenci.

"Roma je kod Fiorentine doživjela pokolj i pala u potpunu tamu"

Grafika: Sofascore

"Roma je pod Jurićem dosadna, pasivna i u potpunom rasulu. Alarm je odavno oglašen u Romi, ali sad je postao crven. Čini se da momčad više ne vjeruje u Jurića nakon nove sramotne predstave. Jurić je u najvećem riziku da dobije otkaz, a povratak De Rossija, kojeg je Jurić naslijedio, konkretna mogućnost. Osim njega, spominje se i Roberto Mancini. Roma je kod Fiorentine doživjela pokolj i pala u potpunu tamu."

"Nije moguć drugi ishod osim otkaza Juriću"

Gazzetta u drugom tekstu o Juriću piše: "Totalni kolaps Rome. Hrvatski trener je pod velikom prijetnjom otkaza. Drugačiji ishod i nije moguć kada se pogleda gdje je Roma u Italiji i Europi. Nije slučajnost da je avion Friedkina, gazde kluba, u New Yorku. Tamo je Daniele De Rossi, još uvijek pod ugovorom s Romom, na odmoru. U pozadini se spominje i ime Claudia Ranierija. Omiljenog trenera bi lakše probavili bijesni navijači."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.