Dinamo će imati maksimalnu podršku u Rijeci. Rasprodane su gostujuće ulaznice

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

DINAMO je ukupnim rezultatom 5:0 pobijedio Qarabag i plasirao se u glavnu fazu Lige prvaka. Momčad trenera Sergeja Jakirovića na današnjem ždrijebu u 18 sati saznat će protiv koga će igrati u elitnom europskom natjecanju, čije se prvo kolo igra od 17. do 19. rujna.

Dinamo će prije toga, u nedjelju u 20:45, gostovati na Rujevici kod Rijeke u petom kolu SuperSport HNL-a. Zagrebački klub objavio je da su rasprodane sve ulaznice za gostujući sektor riječkog stadiona. 

"Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 5. kola SuperSport HNL-a HNK Rijeka – GNK Dinamo na stadionu Rujevica rasprodane sve ulaznice za gostujući sektor za navijače Dinama. Klub je na raspolaganje dobio 412 ulaznica za gostujući navijački sektor. S obzirom na to da su sve ulaznice rasprodane, prodaja je završena", objavio je Dinamo.

Dinamo i Rijeka predvode SHNL

Dinamo i Rijeka prošle sezone vodili su borbu za naslov prvaka Hrvatske, koji je na kraju pripao Modrima. U aktualnu sezonu su također krenuli najbolje od svih domaćih klubova. Dinamo je pobijedio Istru (5:0), Osijek (1:2), Šibenik (3:0) i Goricu (2:1) te s maksimalnih 12 bodova drži prvo mjesto. 

Rijeka je druga s deset bodova i bez primljenog pogotka. Savladala je Lokomotivu (4:0), Istru (4:0) i Osijek (0:2) te remizirala s Varaždinom (0:0).

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.