Dinamo iznenadio transferom. Doveo igrača Anderlechta, večeras s tribina gleda derbi

Foto: Profimedia

BELGIJSKI HLN Sport piše da ukrajinski lijevi bek Bogdan Mihajličenko (26) stiže u Dinamo. Hrvatski prvak otkupit će igrača Anderlechta, koji je prošle sezone bio na posudbi u ukrajinskom Šahtaru. Prema Indexovim izvorima, Ukrajinac je već stigao u Zagreb i uskoro ga očekuje potpis ugovora s Modrima. Dinamo bi ga trebao platiti 800 tisuća eura.

Ukrajinci ga nisu htjeli otkupiti

Ukrajinci nisu htjeli realizirati otkupnu opciju od četiri milijuna eura, a Anderlecht ga je potom proslijedio u Dinamo. Mihajličenko može igrati i kao lijevi vezni, ali i kao desni bek. Za reprezentaciju Ukrajine ima sedam nastupa, a prošle sezone je za ukrajinski klub u svim natjecanjima odigrao 32 utakmice te u njima zabio dva gola i pet puta asistirao.

Dinamo rješava problem lijevog beka?

Mihajličenko će večeras gledati derbi Dinama i Hajduka na Maksimiru u prvom kolu SuperSport HNL-a, a u momčadi Igora Bišćana instantno bi se trebao nametnuti na poziciji lijevog beka, koja je Modrima već dugo problematična. Trenutno na njoj igra veznjak Robert Ljubičić, kojeg Bišćan vidi u veznom redu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.