Šibenik predstavio novog trenera

Foto: HNK Šibenik

MARKO KARTELO i službeno je predstavljen kao novi trener Šibenika. Dosadašnji voditelj omladinske škole kluba sa Šubićevca naslijedit će Marija Carevića, s kojim je sporazumno raskinut ugovor nakon što je u pet utakmica osvojio samo dva boda. Prije toga je u prva četiri kola upisao tri pobjede pa se Šibenik s 11 bodova nalazi na visokom petom mjestu. 

Kartelo je već vodio Šibenik u subotnjem porazu u prijateljskoj utakmici kod Posušja (3:2) te se nagađalo da će ga klub odabrati kao trajno rješenje, a sada je to i potvrđeno.

🤝MARKO KARTELO – NOVI JE TRENER HNK ŠIBENIK! ▶️Legenda kluba i dijete Šibenika, Kartelo je do sada bio voditelj...

Objavljuje HNK ŠibenikPonedjeljak, 14. listopada 2024.

Već je vodio Šibenik, ali smijenjen je nakon samo jedne utakmice

Kartelo je rođeni Šibenčanin i bivši dugogodišnji igrač kluba iz svog rodnog grada, a na Šubićevcu je već bio kao glavni trener prije dvije sezone. Smijenjen je nakon samo jedne utakmice odlukom tadašnje predsjednice kluba Marine Jurić, navodno jer je odbio suspendirati igrače Stipu Bačelić-Grgića i Antonija Jakoliša. Kada je klub smijenio Kartela, odmah nakon toga je i suspendirao njih dvojicu.

Osim kratkog mandata na klupi Šibenika, Kartelo je dosad vodio i Vodice te Croatiju iz Zmijavaca. Pomoćni treneri bit će mu Marijo Jović i Marin Oršulić. Drugi, službeni debi na klupi Šibenika Kartelo će imati u subotu kod Osijeka u utakmici 10. kola SuperSport HNL-a.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.