Dinamovci na Fejsu: Neno je poslao poruku

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

DINAMO je u utakmici 8. kola SuperSport HNL-a pobijedio Lokomotivu 5:1 i došao na bod do vodeće Rijeke i drugoplasiranog Hajduka. Obje te momčadi imaju utakmicu manje, a odigrat će je danas na Rujevici od 20 sati. Uvjerljiva pobjeda Dinama stigla je u premijeri Nenada Bjelice u njegovom drugom mandatu na klupi maksimirske momčadi.

Bjelica je Dinamo ranije vodio od svibnja 2018. godine do travnja 2020. godine osvojivši dva prvenstva, SuperSport Hrvatski nogometni kup i superkup, uz plasman u osminu finala Europa lige i ulazak u Ligu prvaka. Pobjeda protiv Lokomotive za Dinamo je stigla nakon niza razočaravajućih rezultata zbog kojih je otkaz dobio dotadašnji trener Sergej Jakirović.

Navijači su oduševljeni

Nakon remija protiv Rijeke (1:1), Dinamo je izgubio derbi s Hajdukom u Zagrebu (0:1), a u Ligi prvaka deklasirao ga je Bayern (2:9). Privremeni trener Sandro Perković vodio je momčad u neočekivanom porazu od Slaven Belupa (1:4). Prekid niza, ali i igra momčadi oduševili su Dinamove navijače.

Vidi se to i po porukama koje su ostavili na društvenim mrežama kluba ispod objava o uvjerljivoj pobjedi protiv gradskog rivala. 

"Puno bolji pristup, bolja energija, potpuno je jasno da bi Nenad Bjelica ponovno mogao napraviti vrhunske rezultate. Za nas to znači novi trofeji i nove proslave, a za navijače s juga to znači nova proslava u 5. mjesecu, ovoga puta slave punih 20 godina bez naslova prvaka države!", poruka je koja je prikupila najviše reakcija na Dinamovom profilu na Facebooku.

"Drugačija energija, odmah drugačiji rezultat"

"Očito je da nešto u svlačionici nije štimalo. Igrači su napokon pokazali želju i slavili svaki gol kao da je pobjednički", "Bjelica i Dinamo su jednostavno jedno za drugo. Kako je čovjek podigao momčad u roku par dana, čudo. Odmah se vidio napredak, bravo Nenade. Bravo za malog Vrbančića, pokazao je da će biti igrač za Dinamo. Ajmo u srijedu srušit Monaco. Iznad svih, Dinamo", "Čestitke Dinamu, idemo sada pobijediti Monaco u srijedu", "U 90 min pod Bjelicom ima više uigranih akcija nego pod profom u godinu dana!", još su neki od komentara.

"Ovako igra prvak Hrvatske i nikako drugačije! Torrente napokon dobio priliku i iskoristio je", "Drugačija energija, odmah drugačiji rezultat", "Bome je Neno uveo reda u ekipu. Ovo za sad izgleda dobro, nastavit u takvom ritmu i pobjede će se nizat. Bravo ekipa", "Neno je poslao poruku", dodaju navijači na Instagramu.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.