Ovako je došlo do sukoba Tramezzanija i navijača, Demoni prijete da će ga otjerati?

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

OSMO kolo SuperSport HNL-a otvoreno je na Šubićevcu, gdje su Šibenik i Istra odigrali utakmicu bez golova. Ovaj dvoboj sredine tablice obilježio je crveni karton Istrinom kapetanu Slavku Blagojeviću u 38. minuti, no Istra je i s desetoricom uspjela sačuvati bod.

Ipak, dio članova Demona, Istrine navijačke skupine, očito nije bio zadovoljan te je imao što reći treneru Paolu Tramezzaniju. Situacija je postala toliko ozbiljna da je Tramezzani nasrnuo prema ogradi koja dijeli navijače od terena, a djelatnici kluba su ga odvajali od nje. Brzo su pritrčali i Istrini igrači, a između navijača i Tramezzanija stala je policija.

Sukob krenuo još u prvom poluvremenu?

Kako piše istarski.hr, sukob Tramezzanija i navijača Istre u Šibeniku krenuo je još u prvom poluvremenu. Krenulo je kada je Istrin kapetan Slavko Blagojević neoprezno dobio žuti karton u 15. minuti, nakon čega su navijači Istre počeli vikati Tramezzaniju da izvede nervoznog Blagojevića. Tramezzani je na to odmahivao rukom, a onda je počeo nešto i dobacivati Istrinim ultrasima.

Navijači su nastavili protestirati kada je Blagojević zbog drugog žutog kartona isključen u 38. minuti, a na kraju susreta je Tramezzani krenuo prema tribini kako bi se verbalno obračunao s navijačima. Demoni su mu nakon toga zaprijetili da će ga otjerati iz kluba.

Podsjetimo, Tramezzani je prije dva tjedna, nakon domaćeg poraza protiv Lokomotive, izjavio: "Ljutnja? Prihvaćam da me netko kritizira kao trenera i kaže da sam loš trener, ali ne prihvaćam da me se vrijeđa na osobnoj razini. To je prvi put u mojoj karijeri da me domaći navijač tako uvrijedio, a i moram reći da sam neugodno iznenađen. Idemo dalje, znat ćemo reagirati, momčad i ja, siguran sam u to.'' 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.