Đalović: Lijepo je biti na vrhu nakon onog što nam se dogodilo u Ljubljani

Foto: Goran Kovacic /PIXSELL

RIJEKA je kao gost pobijedila Goricu u šestom kolu SHNL-a s 1:0 i tako se probila na vrh ljestvice. Strijelac je bio Niko Janković fantastičnim golom s više od 20 metara u 58. minuti. Rijeka se s ova tri boda izjednačila na vrhu s Hajdukom, ali je prva zbog bolje gol-razlike.

"Predvidjeli smo jednu ovakvu utakmicu, tešku i na zahtjevnom terenu. Čestitke dečkima koji su bili pravi i pokazali kako se bori za Rijeku. Mislim da smo na kraju za taj jedan gol zaslužili pobjedu. U prvom poluvremenu imali smo nekoliko obećavajućih situacija, a posebno u drugom nakon gola Jankovića", rekao je trener Rijeke Radomir Đalović, a onda je dodao da je presretan što se momčad digla nakon onih 0:5 u kvalifikacijama za KL u Ljubljani. 

"Trebali smo ranije riješiti utakmicu, a ne strahovati do zadnje sekunde. Ali možda je ovako i slađe. Vrh ljestvice? Lijepo je to vidjeti nakon onog što nam se dogodilo u Ljubljani. Sutra već treba zaboraviti ovu utakmicu jer nas čeka nezgodna utakmica u Kupu u kojoj možemo puno izgubiti. Moramo biti jako koncentrirani i moramo nastaviti u ovom ritmu. Poziv navijačima, neka dođu da nam pomognu u srijedu u Kupu."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.