Enrique: On mi je produžena ruka u igri. Da to ne kažem, kćeri bi mi odrezale glavu

Foto: EPA-EFE

ŠPANJOLSKA nogometna reprezentacija igra na Svjetskom prvenstvu u skupini s Njemačkom, Japanom i Kostarikom. Tu skupinu će hrvatski navijači pratiti s posebnom pažnjom jer se ona križa s onom skupinom u kojoj se nalaze Hrvatska, Belgija, Kanada i Maroko.

Izbornik Furije Luis Enrique dao je veliki intervju za španjolsku Marcu uoči prve utakmice i dvoboja protiv Kostarike koji je na rasporedu u srijedu. "Naša grupa i ona s kojom se križamo, to su one koje ću posebno pratiti. Ovo je festival nogometa i trebate svi uživati", poručio je.

Enrique: Torres je za mene ono što je Busquets bio za Del Bosquea

Rekao je i kako bi, da nije u nogometu, bio policajac ili vatrogasac, a najavio je da će opet, kao i na proteklom Euru, on i ekipa koristiti skutere kao prijevozno sredstvo po kampu. "Jednostavno je, praktično i zabavno", rekao je.

Na pitanje tko su za njega najbolji treneri na svijetu odgovorio je: "Ja sam skroman čovjek, čak i ako se nekad tako ne čini. Pep koji mi je prijatelj, Klopp, Ancelotti, ima ih jako puno sjajnih. Svi oni su osvajali trofeje, i to u različitim klubovima."

Na kraju je novinare zanimalo i tko mu je produžena ruka na terenu, a on je dao pamtljiv odgovor: "Ono što je Busquets bio za Del Bosquea, za mene je Ferran Torres. Moram to reći, inače će mi kćeri odrezati glavu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.