Erlić o promjeni kluba: Dogodilo se u kratkom roku

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

HRVATSKA nogometna reprezentacija u subotu u 18 sati na Maksimiru igra utakmicu sa Škotskom, a u utorak, 15. listopada, s Poljskom u Varšavi u sklopu skupine 1 elitnog ranga Lige nacija. Hrvatski reprezentativci danima izlaze pred novinare kako bi najavili susrete, a danas je red došao na braniča Martina Erlića (26).

Podsjetimo, Erlić je ljetos napustio Sassuolo te u transferu vrijednom sedam milijuna eura postao član Bologne, za koju je dosad upisao četiri nastupa. "Dobro sam se snašao, cilj mi je bio ostati tamo. Ovo s Bolognom se dogodilo u kratkom roku, sretan sam što sam ostao tamo i što igram i dalje u Italiji.

Nadam se da sam dobro iskoristio minutažu koju sam dobio, poznajem trenera, ekipa je kvalitetnija od Sassuola, ali što je bolja konkurencija, to sam i ja bolji. Na meni je raditi i iskoristiti priliku", rekao je Erlić.

"Čeka nas čvrsta ekipa u Zagrebu"

Erlić je dosad devet puta igrao za reprezentaciju Hrvatske i pritom osvojio dvije medalje - broncu na Svjetskom prvenstvu u Kataru i srebro u Ligi nacija. "Dobro me krenulo, mislim da sam to zaslužio svojim radom i upornošću, želim nastaviti dalje tako. Znam da je velika konkurencija, ali samo trebam dalje nastaviti raditi i nadam se da će biti još medalja", komentirao je Erlić. 

Na pitanje o idućem protivniku, Škotskoj, odgovorio je: "Moramo ići utakmicu po utakmicu, čeka nas čvrsta ekipa u Zagrebu. Treba biti oprezan, ako budemo na nivou, pred našom publikom, trebali bi pobijediti."

Izbornik Zlatko Dalić mogao bi protiv Škota i Poljaka krenuti s trojicom u obrani. Erlića su pitali kako se snalazi u takvom sustavu. "Igrao sam to već u Sassuolu dva mjeseca, dobro sam se snašao, tu sam i spreman sam. Nadam se da će biti prilike", poručio je Erlić.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.