Fatović: Večeras će biti teško zaspati

Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

HRVATSKA je u posljednjem kolu po skupinama izgubila od Crne Gore nakon peteraca, 15:13, i kao druga u skupini ide u četvrtfinale. Uoči susreta sve je bilo jasno. Bilo kakva pobjeda vodila je Hrvatsku direktno u četvrtfinale s prve pozicije. Za plasman u četvrtfinale bio je dovoljan i bod, ali s drugog mjesta, dok bi poraz značio pad na treće mjesto i plasman u osminu finala.

Loren Fatović je u završnici utakmice imao priliku donijeti pobjedu Hrvatskoj, ali nije iskoristio peterac pri rezultatu 10:10. Promašio je i u raspucavanju, a nakon utakmice za HRT je rekao: "Upali smo u nekakvu nervozu od samog početka utakmice. Dobro smo krenuli, ali smo kasnije neke stvari napravili brzopleto. Naš osnovni cilj bio je da uđemo u četvrtfinale. Žao nam je što nismo pobijedili i tako se oprostili od ove publike.

Večeras će biti teško zaspati, ali imamo četiri dana odmora. Nema razloga za neku nervozu uoči Zagreba jer smo u prve dvije utakmice igrali dobro. Danas je bilo nešto slabije; ja sam promašio peterac kojim bi se riješila utakmica, ali što je - tu je. Imali smo puno šansi, imali smo dva igrača više u završnici, primili gol s igračem više.

Imamo mi stvari na koje bi se mogli žaliti, ali Crna Gora je dobra ekipa. Večeras će svi nakon ovog poraza gledati da smo trebali pobijediti, ali postavili smo cilj da uđemo direktno u četvrtfinale i to je najvažnije", završio je Fatović.

Marinić Kragić: Ovo nam je dobra škola

Potom je pred kamere stao Jerko Marinić Kragić: "Bila je teška utakmica, a očekivali smo čvrstu Crnu Goru kakvu smo i gledali. Prve dvije četvrtine izgledali smo dobro, ali onda smo stali. Čestitao bih reprezentaciji Crne Gore na igri i pobjedi. Zadnje dvije minute imali smo igrača više zbog 'brutalityja', no to nismo iskoristili. Ovo nam je dobra škola."

Posljednji od igrača je izjavu dao Marko Bijač, koji je jutros bio na infuziji zbog viroze: "Imao sam nekih problema jučer, temperaturu i virozu, ali na utakmici nisam imao nikakvih problema. Ušli smo u četvrtfinale, ali moramo raditi na svojim greškama. Najviše mi je žao zbog ove sjajne atmosfere jer nismo uspjeli i treći put usrećiti ove ljude."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.