FOTO Golman Reala postao viralan zbog toga kako se obukao za potpis ugovora

Foto: EPA

UKRAJINSKI golman Andrij Lunjin (25) službeno je produžio svoj ugovor s Real Madridom do 2030. godine, potvrdio je Kraljevski klub. Ova vijest dolazi nakon što je Lunjin potpisao novi ugovor u pratnji supruge, Anastasije Tamazove, što je izazvalo brojne reakcije na društvenim mrežama, posebno zbog usporedbe s danom vjenčanja ovog para.

Naime, Lunjin je postao tema zbog tog što se na ceremoniji potpisivanja ugovora pojavio u odijelu, a na na svom vjenčanju je nosio trenirku. Ova usporedba postala je viralna, a jedan od korisnika društvenih mreža ironično je primijetio: "U trenirci na svadbu, u odijelu na potpis novog ugovora. Moj golman." Ovaj post prenio je i poznati novinar Fabrizio Romano na svojoj Facebook stranici.

Šaljivi komentari poput "Oženio se nogometom", "Profesionalac" i "Prioriteti", samo su neki od stotina koje je ova situacija sakupila kod Romana. Podsjetimo, Lunjinov prethodni ugovor trebao je isteći na kraju ove sezone, a unatoč spekulacijama da bi mogao napustiti klub, golman je potpisao novi dugoročni ugovor. Sad ga čeka borba s Thibautom Courtoisom za mjesto u prvoj postavi Reala.

🫣😂

Objavljuje Fabrizio RomanoPetak, 13. rujna 2024.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.