Zvijezda Hajduka nakon derbija poslala poruku o otkazu Nikoli Kaliniću?

Foto: Hajduk.hr

HAJDUK je pobijedio Dinamo 0:1 na Maksimiru u šestom kolu SuperSport HNL-a. Splitska momčad trenera Gennara Gattusa s ta tri boda preskočila je Dinamo na ljestvici. Zagrebačkom sastavu trenera Sergeja Jakirovića ovo je, pak, bio prvi poraz u sezoni u svim natjecanjima.

Do velike pobjede nad najvećim rivalom Hajduk je svojim već petim golom u sezoni doveo sjajni Marko Livaja. Kapetan Bijelih je sudjelovao u svih osam ligaških golova Hajduka ove sezone, pet je zabio, a za tri asistirao. Pored Livaje, sjajnu utakmicu odigrala je cijela ekipa, a naročito se isticao nastup mladog stopera Dominika Prpića, koji mu je asistirao za gol sjajnim proigravanjem.

Pored Prpića u srcu obrane na veoma visokom nivou igrao je iskusniji stoper Hajduka, 27-godišnji Filip Uremović. Nakon utakmice Uremović je podijelio fotografiju slavlja hajdukovaca ispod gostujuće tribine s Torcidom, a uz nju je postavio pjesmu Alke Vuice Laži me. Moguće je da se tako referirao na situaciju sa sada već bivšim sportskim direktorom Nikolom Kalinićem, za kojeg je Gattuso rekao kako sigurno nije lažljivac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.