Pogledajte kako je Gattuso usred slavlja ispucao loptu. Torcida je bila oduševljena

Screenshot: Hajduk Digital TV

HAJDUK je pobijedio Dinamo 0:1 na Maksimiru u šestom kolu SuperSport HNL-a. Strijelac jedinog pogotka bio je kapetan Splićana Marko Livaja, koji je u 70. minuti pogodio nakon asistencije Dominika Prpića. Splitska momčad trenera Gennara Gattusa s ta tri boda preskočila je Dinamo na ljestvici.

Hajduk je na svom Digital TV-u objavio snimku slavlja i ona se sada dijeli društvenim mrežama. Dok su igrači na maksimirskom stadionu pjevali "večeras je naša fešta", Gattuso je zagrlio braniča Ismaëla Dialla, a zatim u euforiji iz sve snage ispucao loptu na tribine, gdje se nalazila Torcida. Navijači Hajduka, čini se po još glasnijem navijanju, obradovali su se njegovom potezu.

Hajdukovo turbulentno razdoblje

Hajduku je ova pobjeda došla uslijed turbulentne situacije u klubu. Podsjetimo, prvo je u utorak otpušten sportski direktor Nikola Kalinić, nakon čega je on održao press konferenciju na kojoj je za teško stanje u klubu i neuspjehe optužio predsjednika kluba Ivana Bilića te predsjednika Nadzornog odbora Aljošu Pavelina.

Bilić je na to uzvratio svojim obraćanjem novinarima te je odlučno demantirao Kalinićeve tvrdnje, iznijevši svoju verziju događaja. U petak je, pak, objavljeno da će Kalinića na mjestu sportskog direktora naslijediti Francuz Francois Vitali. A nakon derbija s Dinamom, Gattuso je pobjedu posvetio Kaliniću i, među ostalim, rekao da "Nikola nije lažljivac".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.