Gvardiol je oduševio protiv najvećeg hita liga Petice

Foto: Profimedia

HRVATSKI nogometni reprezentativac Joško Gvardiol odigrao je čitav susret za Manchester City koji je 2:1 domaćom pobjedom protiv Brighton and Hove Albiona u 9. kolu prekinuo niz od dva poraza u Premier ligi te stigao na vrh ljestvice. City je nakon manje od 20 minuta stigao do prednosti 2:0 golovima Alvareza (7.) i Haalanda (19.).

U nastavku je Ansu Fati (73) smanjio na 2:1 da bi u sudačkoj nadoknadi gosti imali i igrača više zbog isključenja Akanjija, no domaći su ipak sačuvali pobjedu. Gvardiol je oduševio navijače svojim nastupom protiv momčadi koja je ove sezone najveći hit liga Perice. Pristaše Cityja masovno po Twitteru dijele njegove fotografije te ga opisuju kao "kolosalno pojačanje", obrambenu zvijer" te kao "Rolls Roycea među braničima".

Niz pohvala za Gvardiola

Engleski mediji nisu toliko oduševljeni Gvardiolom, ali svuda je dobio samo pohvale. Manchester Evening News mu je dao ocjenu sedam uz opis: "Držao je svoju stranu sigurno i išao naprijed kad je mogao. Uspješno je surađivao s igračima u napadu".

Slično viđenje Gvardiolove partije ima i portal 90min, od njih je također dobio sedmicu. "Puno je išao naprijed po lijevoj strani i dodavao se kao još jedna opcija u Cityjevom napadačkom arsenalu. Izgledao je kao da se uopće ne mora truditi da bi igrao na vrhunskoj razini."

Osim ova dva medija, Gvardiol je dobio ocjenu na Daily Mailu, tamo je također dobio sedmicu, a najlošije je prošao na BBC-ju gdje su mu navijači dali ocjenu od tek 6.26. Igrač utakmice po BBC-ju je Julian Alvarez s ocjenom 7.06.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.