Hajduk bi mogao biti kažnjen zbog poruke sucima?

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nakon press-konferencije šefa Komisije nogometnih sudaca Brune Marića, Hajduk je odgovorio Mariću i članovima sudačke Komisije koji su sjedili zajedno sa šefom hrvatskih sudaca tijekom obraćanja javnosti videom koji je objavio na svom Facebook profilu.

Na videu koji je naslovljen ''Vrlo nam je važna komunikacija…'', prema Marićevoj jednoj izjavi, prikazani su članovi sudačke Komisije koji u tišini sjede za stolom za kojim je održana presica, a na samom kraju videouratka čuje se glas suca iz VAR sobe sa sporne utakmice koji kaže: ''Odite u kurac svi zajedno.''

Povod za Marićevo ranije obraćanje javnosti bili su repovi nakon utakmice između Varaždina i Hajduka (1:1) u sklopu 24. kola SuperSport HNL-a. Marić je pokušavao objasniti što se događalo u komunikaciji između VAR sobe i glavnog suca Frana Jovića te kako su ta, a potom i snimka s utakmice Dinamo - Rijeka (1:0) dospjele u javnost.

Petković je nedavno kažnjen zbog vrijeđanja Jarnija

Hajduk je od Marića zatražio odgovore zašto je Varaždinu priznat gol za 1:0, zašto je poništen gol Marka Livaje i zašto nije dosuđen penal za splitski klub nakon igranja rukom domaćeg igrača. S obzirom na to da je Hajduk u svom istupu koristio vulgaran rječnik, poteže se pitanje eventualne sankcije za klub. 

Podsjetimo, nedavno je igrač Dinama Bruno Petković kažnjen s pet tisuća eura jer je Roberta Jarnija nazvao "klaunom", a Jarni je nakon Petkovićeve izjave ostao bez izborničkog angažmana u U-17 reprezentaciji. Za sada nije potvrđeno je li podnesena prijava protiv Hajduka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.