Dominacija Hajduka u SHNL nagradama za rujan. Splićani ih osvojili tri od četiri

Foto: hajduk.hr

OBJAVLJENI su dobitnici individualnih nagrada za rujan u SuperSport HNL-u. Čak tri od četiri nagrade u izboru igrača, trenera, navijača i novinara odlaze na Poljud, odnosno u ruke igrača i trenera Hajduka. Marko Livaja proglašen je najboljim igračem, Gennaro Gattuso najboljim trenerom, Bruno Durdov zabio je gol mjeseca, a Ivan Šušak iz Slaven Belupa vlasnik je najbolje obrane rujna.

⚽ 𝗡𝗔𝗚𝗥𝗔𝗗𝗘 𝗭𝗔 𝗜𝗚𝗥𝗔𝗖̌𝗔 𝗜 𝗧𝗥𝗘𝗡𝗘𝗥𝗔 𝗠𝗝𝗘𝗦𝗘𝗖𝗔 𝗧𝗘 𝗡𝗔𝗝𝗕𝗢𝗟𝗝𝗜 𝗚𝗢𝗟 𝗜 𝗢𝗕𝗥𝗔𝗡𝗨! Po izboru SuperSport HNL panela, klubova i publike,...

Objavljuje HRnogometPetak, 4. listopada 2024.

Livaja opet igrač mjeseca

Livaja je u tri utakmice u rujnu bio na učinku od dva gola i dvije asistencije, a posebno značajan pogodak bio je onaj za pobjedu u derbiju na Maksimiru. U izboru za najboljeg igrača rujna iza njega su ostali Toni Fruk iz Rijeke te Osijekov vratar Marko Malenica. Podsjetimo, Livaja je nagradu za igrača mjeseca dobio i u kolovozu.

Gattuso je s Hajdukom osvojio sedam od mogućih devet bodova, a među njima su spomenuta pobjeda kod Dinama te remi na gostovanju kod Rijeke. Na drugom mjestu u glasanju završio je Rijekin trener Radomir Đalović, dok je treći bio Osijekov Federico Coppitelli. Prethodni dobitnik ove nagrade bio je bivši trener Dinama Sergej Jakirović.

Durdov (16) je briljirao s dva krasna pogotka u pobjedi Hajduka nad Goricom, a drugi je izabran za najbolji gol mjeseca. Najbolju obranu je Slavenov vratar Sušak izveo u pobjedi nad Dinamom. Dodajmo da je u kolovozu nagradu za gol mjeseca dobio Stefan Ristovski iz Dinama, a za obranu Božidar Radošević iz Gorice.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.