Halilović nakon partije života: Ovo je gol za jedinog čovjeka koji je vjerovao u mene

Foto: Profimedia

ALEN HALILOVIĆ (27) odigrao je fantastičnu utakmicu u petom kolu nizozemske Eredivisie. Njegova Fortuna Sittard na domaćem terenu preokretom je pobijedila Volendam 3:1, a Halilović je asistirao i zabio. Prema SofaScoreu, dobio je ocjenu 9.9 od mogućih 10, što znači da je upisao gotovo savršen nastup.

Najveći talent u povijesti hrvatskog nogometa, koji taj status nije uspio opravdati, obilježio je drugo poluvrijeme. U 59. minuti primio je loptu ispred suparničke obrane i gotovo bez gledanja dodavanjem probio blok, odigrao u prostor za natrčalog Oguzhana Ozyakupa, a Turčin je zabio za izjednačenje pokraj golmana Mija Backhausa.

Zahvalio se treneru

Tijjani Noslin u 66. minuti pogodio je glavom za preokret domaćina, dok je pitanje pobjednika u 89. minuti riješio Halilović. Hrvatski ofenzivac u suparničkom šesnaestercu primirio je dugu loptu još jednog bivšeg dinamovca Ive Pinta. Halilović se riješio prvog čuvara, koji mu je bio iza leđa, a zatim i drugog, da bi potom neobranjivo pogodio suprotni kut za konačnih 3:1.

"Sretan sam zbog toga kako sam odigrao, ali za mene je najvažnije što izgledamo kao momčad u kojoj svatko zna svoju ulogu i odrađuje ju na visokoj razini. Na početku sezone trener je bio jedini koji je vjerovao u mene i ovaj gol posvećujem njemu", rekao je Halilović nakon utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.