Hrgović i Dubois odradili vaganje uoči borbe. Evo rezultata

Screenshot: YouTube (DAZN)

ODRAĐENO je vaganje i posljednje sučeljavanje uoči subotnje borbe između Filipa Hrgovića i Daniela Duboisa, čiji će pobjednik dobiti IBF-ov privremeni pojas svjetskog prvaka. Moguće je da će taj privremeni pojas s vremenom postati onaj pravi jer IBF još nije odlučio hoće li oduzeti titulu Oleksandru Usiku, koji ima zakazan revanš s Tysonom Furyjem.

Hrgović neznatno teži. Poručio je da će razbiti Duboisa

Vaga je pokazala da Hrgović u meč ulazi neznatno teži od Duboisa. Hrvatski boksač je na 112.2 kilograma, dok Englez ima 111.5 kilograma. Razlika je, dakle, tek oko 700 grama u korist Hrgovića.

Nakon vaganja oba boksača dala su kratke izjave za medije. Na pitanje zašto smatra da meč neće biti napet, Hrgović je odgovorio: "Idemo se prihvatiti posla. Vidjet ćemo sutra. Vjerujem da ću ga razbiti." Hrgović je zatim dobio i pitanje misli li da će mu ovo biti najteža borba u karijeri, na što je rekao: "Ne. Mislim da ću ga razbiti."

Dubois: Spreman sam za rat

Dubois je, pak, poručio: "Nisam se došao zajebavati, došao sam raditi. U subotu će se vidjeti koliko sam radio. Spreman sam za rat."

Priredba počinje u 20 sati po hrvatskom vremenu, dok se Hrgovića u ringu očekuje oko 22 sata, a možda i nešto kasnije. Vlasnik prava na prijenos je DAZN pa se meč legalno može gledati samo na toj platformi. Prijenos priredbe košta 19.99 eura, a pretplata je dodatnih 9.99 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.