Hrvatski igrač vratio se iz NBA lige u Europu. Napustio je klub prije prve utakmice

Foto: Profimedia

LUKA ŠAMANIĆ napustio je Fenerbahče bez da je odigrao ijednu utakmicu za njegovu momčad, potvrdio je klub kraćim priopćenjem na društvenim mrežama. Objašnjeno je da je rastanak sporazuman i da će prava na hrvatskog igrača klub zadržati za sezonu 2024./25.

Hrvatski krilni centar stigao je u NBA ligu 2019. godine. Bio je član momčadi San Antonio Spursa, a od 2021. igrač koji je tražio mjesto u momčadima New York Knicksa i Boston Celtisa. Igrao je za njihove razvojne momčadi prije no što je potpisao za Utah Jazz, a onda se i u kolovozu ove godine priključio Fenerbahčeu.

Nalazi se u Hrvatskoj

U NBA-u je na prosječno ubačenih 4.5 poena po utakmici u prosječno odigranih 10.7 minuta. Fenerbahče radi na redizajnu momčadi, a rođeni Zagrepčanin trebao je biti jedan od novih članova momčadi. Upitno je što slijedi.

"Sporazumno smo se razišli s Lukom Šamanićem, koji se nalazi u Hrvatskoj iz osobnih razloga", objavio je turski klub uz dodatak: "Prava na igrača ostat će u našem klubu do kraja sezone 2024./2025. Željeli bismo zahvaliti Luki Šamaniću na njegovom doprinosu našoj momčadi u kratkom razdoblju."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.