Hrvatski vaterpolisti protiv senzacije za finale SP-a. Evo gdje gledati

Foto: EPA

HRVATSKA vaterpolska reprezentacija od 15:30 lovi finale Svjetskog prvenstva, koje se održava u katarskoj Dohi. Protivnik će joj u polufinalu biti Francuska, najveća senzacija turnira. Francuzi su u četvrtfinalu izbacili Mađare, aktualne svjetske prvake, i tako izborili ogled s Hrvatskom, koja je u prošlom susretu nadigrala Srbiju.

Hrvatska je favorit za pobjedu u ovom ogledu. Kladionice na momčad Ivice Tucka nude tečaj oko 1.30, dok je na Francusku on oko 5.00. Prijenos utakmice možete pratiti na programu HRT 2.

Tucak: Samo glup sportaš može podcijeniti protivnika

"Nema govora o načinu razmišljanja ‘lako ćemo’, niti sam ikada tako razmišljao. Kad igramo protiv Kine ili bilo koga tko je možda na papiru manje jak, uvijek imam sportski respekt. Bit ću slobodan reći da samo glup sportaš može podcijeniti protivnika. Time podcjenjuješ svoj rad, svoje kvalitete i ono što si radio", rekao je hrvatski izbornik Ivica Tucak u najavi utakmice pa dodao:

"To ne dolazi u obzir, pogotovo ne protiv jedne momčadi kao što je Francuska i pogotovo ne u trenutku kada se igra polufinale Svjetskog prvenstva. Svi smo svjesni i znamo po što smo ovamo došli. Znamo da igramo odličan vaterpolo. Vjerujemo u sebe, to je najbitnije."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.