Insajder: Dinamo je već prodao Livakovića, neće dobiti 10 milijuna eura

Foto: Marko Lukunic/Pixsell

NAKON što je Fabrizio Romano prije pet dana objavio da je Fenerbahče dogovorio dolazak Dominika Livakovića, sada se oglasio još jedan insajder. Talijanski novinar Nicolo Schira potvrdio je Livakovićev transfer. 

"Livaković je dogovorio ugovor s Fenerbahčeom i zarađivat će dva milijuna eura po sezoni. Fenerbahče će platiti devet milijuna eura (bonusi uključeni) Dinamu", napisao je Schira.

Livaković bi tako večeras protiv Hajduka mogao posljednji put braniti za Dinamo. Krajem kolovoza 2015. potpisao je za Dinamo u transferu iz NK Zagreba vrijednom 650.000 eura, a nakon još jedne odrađene sezone za taj klub i trajno se preselio u Maksimir. Za Dinamo je debitirao u kolovozu 2016. u utakmici s Hajdukom (0:0), a zaključio je također protiv najvećeg rivala, i to pobjedom i osvojenim trofejom.

Za Dinamo je Livaković odigrao 283 utakmice i primio 227 golova. U 131 susretu sačuvao je svoju mrežu netaknutom. S klubom je šest puta osvojio titulu hrvatskog prvaka, slavio dva osvajanja kupa i triput bio pobjednik u utakmicama Superkupa. Kao hrvatski reprezentativac osvajao je srebro i broncu na svjetskim prvenstvima.

Fenerbahče je prošle sezone osvojio drugo mjesto u turskom prvenstvu. Zaostao je osam bodova za prvakom Galatasarayem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.