Jakirović dan nakon derbija: Nema predaje

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HAJDUK je pobijedio Dinamo 0:1 na Maksimiru u prvom derbiju sezone. U utakmici šestog kola SuperSport HNL-a jedini je pogodak zabio Marko Livaja. Hajduk je s ta tri boda preskočio Dinamo na ljestvici i istovremeno mu zadao prvi poraz ove sezone u svim natjecanjima. Trener Dinama Sergej Jakirović podijelio je dan nakon derbija na Instagramu poruku "Nema predaje", koja je i slogan Dinama.

"Moramo se pomiriti s porazom"

"Teška večer za nas. Kontrolirali smo ovu utakmicu, nije nam Hajduk radio probleme. No spori smo bili u protoku lopte i u kretnjama. Završavali smo akcije malo brzopleto. Primili smo gol zbog neopreznosti. Imali smo šanse i nismo zabili. Moramo se pomiriti s porazom. 

Mislim da je Rogu kod matne situacije lopta odskočila. Liga prvaka nam slijedi. Možda nam je trebao jedan ovakav šamar da se probudimo malo iz euforije. Mi možemo bolje igrati. Fokusirani su momci, moramo se fokusirati na prvenstvo jer bez njega nema Europe. Dalje će nam biti teško jer paralelno moramo igrati prvenstvo", rekao je Jakirović sinoć nakon utakmice za Max Sport.

Standings provided by Sofascore

televiziju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.