Jakirović: Mogli bismo izgubiti dva-tri najbolja igrača

Foto: Goran Kovacic PIXSELL

DOMAĆI klubovi pri kraju su priprema za novu sezonu, a među njima je i Rijeka. Svoje druge pripreme odradio je Sergej Jakirović, koji je zimus preuzeo klub i iz zone ispadanja ga odveo do četvrtog mjesta. Na posljednjoj press-konferenciji Jakirović je najavio odlazak važnih pojedinaca: 

"Popunili smo kadar, nadogradili osovinu stvorenu u drugom dijelu prošle sezone. Drugo: kad sam dolazio, znao sam da je to sudbina svakog HNL-trenera u svakom prijelaznom roku, realna mogućnost da ostaneš bez jednog ili 2-3 najbolja igrača jer to je jedini način da klubovi budu samoodrživi. I treće: dobri smo! Na pripremama smo napravili sve što smo htjeli, nije bilo ozljeda, gotovo sva pojačanja došla su u prvih 10 dana priprema i Rijeka je spremna za sezonu."

Na meti stranih kupaca su Veldin Hodža, Matija Frigan, Nediljko Labrović i Lindon Selahi: "Istina. Oni su u planu stranih, baš bogatih klubova koji već na stol stavljaju ozbiljne i lukrativne ponude, a predsjednik Mišković i njegovi suradnici pregovaraju i zadnju će riječ dati vrh klupskih vrhova. E sad, kada? To nitko živ ne može znati."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.