Trener Slavena: Hajduk ima dva najbolja igrača lige

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

MARIO KOVAČEVIĆ preuzeo je Slaven Belupo nakon pet kola SuperSport HNL-a, kada je momčad iz Koprivnice imala samo jedan bod. U iduća četiri kola Kovačević je sa Slavenom uspio uzeti četiri boda, i to pobjedom protiv Dinama i remijem s Rijekom, pa s optimizmom ulazi u nastavak sezone. Uoči nastavka SuperSport HNL-a, Kovačević je dao intervju za službene stranice Slavena.

"Pokazali smo da možemo sa svima igrati, pobijedili smo Dinamo, koji je u tom trenutku bio prvi, pa nam je došla Rijeka, koja je također bila prva, ali nitko od njih se nije naigrao kod nas. Sad nam dolazi Hajduk, koji je trenutno prvi i nadamo se da ćemo nastaviti ovaj naš lijepi niz. Doma možemo igrati sa svakim, u to sam siguran, a protivnik nas pritom ne zanima, želimo pobijediti tko god stajao s druge strane", osvrnuo se na dosadašnji dio sezone.

Kovačević: Hajduk ima dva najbolja igrača lige

Slaven će ugostiti Hajduk u nedjelju od 16 sati. "Teška je hrvatska liga i u njoj nema laganih protivnika. Pričali smo o Šibeniku, koji ima dosta bodova, ali pao je u formi, da nije bio bi u vrhu lige, što je ipak nerealno za očekivati", rekao je Kovačević pa nastavio:

"Ipak, prvo je na redu Hajduk i o njemu već razmišljam. Stvarno ima dobru ekipu, Gattuso je to vrlo dobro posložio, imaju dobar kostur ekipe, imaju Rakitića i Livaju, koji su po meni dva najbolja igrača naše lige, tako da nisu slučajno na vrhu. Uostalom, nisu izgubili u ovih devet kola. Međutim, i mi smo dobri, vjerujem da mu možemo parirati i nadamo se pozitivnom rezultatu pa ćemo kasnije razmišljati o Šibeniku. Moramo napraviti sve da što prije pobjegnemo s ove pozicije."

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.