Poljska ostala bez dva igrača za utakmicu s Hrvatskom

Foto: EPA

POLJSKA nogometna reprezentacija ostala je bez dva igrača uoči susreta 4. kola Lige nacija protiv Hrvatske u utorak, 15. listopada u Varšavi. Zbog bolesti je otpao branič Torina Sebastian Walukiewicz, a zbog ozljede veznjak Ludogoreca Jakub Piotrowski.

Walukiewicz je počeo subotnji susret protiv Portugala, međutim u poluvremenu se požalio na bolest i više se nije vraćao u igru. Tamošmnji mediji navode kako je liječnik poljske reprezentacije dr. Jacek Jaroszewski kazao kako se Walukiewicz bori s respiratornom infekcijom i bit će podvrgnut daljnjem liječenju u klubu. Iz kruga kandidata za utakmicu protiv Hrvatske otpao je i Piotrowski koji ima problema s ozljedom aduktora.

Stručni stožer nije imenovao zamjene umjesto Walukiewicza i Piotrowskog, pa će izbornik Probierz imati skraćeni roster za utorak. Poljska se nakon tri kola nalazi na trećem mjestu skupine 1 s tri boda. Natjecanje u Ligi prvaka je otvorila gostujućom pobjedom protiv Škotske (3:2), a potom su uslijedila dva poraza, u Osijeku od Hrvatske (0:1), te u Varšavi od Portugala (1:3).

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.