Javila se još dvojica insajdera: Perišić ide u Hajduk, evo dokad će trajati ugovor

Foto: Igor Soban/PIXSELL

IVAN PERIŠIĆ je blizu odlaska iz Tottenhama i povratka u Hajduk, objavio je dobro upućeni talijanski novinar Gianluca Di Marzio i tako bacio Hajdukove navijače u nezapamćenu euforiju. "Hrvatski reprezentativac odlučan je vratiti se u Split s obitelji", tvrdi Di Marzio.

Ubrzo se javio Di Marziov sunarodnjak Fabrizio Romano, najpouzdaniji novinar kad su u pitanju transferi, i demantirao ga. "Nema nikakvih naznaka da je Ivan Perišić dogovorio odlazak iz Tottenhama u ovoj fazi prijelaznog roka", prvo je objavio Romano, a onda se na inzistiranje Hajdukovih navijača opet oglasio: "U ovom trenutku Perišić nije Hajdukov igrač. Nije dogovorio dolazak u Hajduk i nikakva odluka nije donesena."

Konur i Schira: Perišić je blizu Hajduka

Međutim, nakon Romana javila su se još dvojica insajdera i potvrdila Di Marziove navode. Ekrem Konur, turski stručnjak za transfere, potvrdio je da je Hajduk blizu dovođenja Perišića, a Talijan Nicolo Schira čak je naveo i koliko bi trebao trajati ugovor 34-godišnjeg hrvatskog reprezentativca. "Perišić je blizu prelaska u Hajduk iz Tottenhama bez odštete. Ugovor je spreman do 2025. godine", otkriva Schira.

Podsjetimo, Perišić je poniknuo u Hajduku, ali nije zaigrao za prvu momčad jer je kao mladić otišao u Sochaux. Ugovor s Tottenhamom 34-godišnje lijevo krilo ima još godinu dana. Očito će taj ugovor raskinuti i ovog ljeta zaigrati za novi klub.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.