"Josip Jebeni Juranović!" Ovako Union Berlin slavi golčinu hrvatskog asa

Foto: Profimedia

HRVATSKI reprezentativac Josip Juranović zabio je fantastičan pogodak iz slobodnog udarca u utakmici 28. kola Bundeslige između svog Union Berlina i Bochuma. Juranović je u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela krasno pogodio iz slobodnjaka s oko 25 metara za 1:0.

Možda najljepši gol u karijeri Juranović je zabio s oko 25 metara od gola tako što je pogodio gornji lijevi kut. Union Berlin ovako je proslavio gol svog hrvatskog asa: "Josip jebeni Juranović!", napisao je na društvenim mrežama.

Utakmica je na kraju završila 1:1 zahvaljujući golu Kevina Stogera iz penala u 55. minuti. Juranović je odigrao cijeli susret. Ovim se bodom Union zadržao na trećem mjestu, s bodom više od Leipziga i dva više od Freiburga u napetoj borbi za Ligu prvaka.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL.

Juranoviću je to bio četvrti gol za Union Berlin u svim natjecanjima otkako je ove zime stigao iz Celtica u transferu vrijednom 8.5 milijuna eura. Dva pogotka postigao je u Bundesligi, a dva u Europa ligi. Sjajan ofenzivni učinak, posebno za desnog bočnog, zaokružio je s tri asistencije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.