Nakon 18+ snimke oglasila se i sutkinja: Plakanje i vrištanje nije ono što ja radim

Foto: Instagram

TURSKI nogomet potresa seks-skandal u koji su upleteni sutkinja i delegat, oboje zaposlenici Turskog nogometnog saveza. Na društvenim mrežama u Turskoj, ali i diljem turskog WhatsAppa, dijeli se snimka spomenutog odnosa.

U pitanju je sutkinja Elif Karaarslan (24), nekad talentirana nogometašica Bešiktaša, koja se morala umiroviti nakon teške ozljede. Usprkos tome što nije mogla igrati, odlučila je ostati u nogometu i baviti se suđenjem. Sada ju je sudačka komisija suspendirala zbog skandala, a oduzet će joj i licencu.

Savez je reagirao i izbacio ju iz nogometa, baš kao i delegata Orhana Erdemira (61). Erdemir je dugo bio sudac u turskoj ligi, a tri godine je bio i međunarodni sudac. Od 2004. godine je u mirovini i radio je dosad kao delegat. Odluku turskog saveza Karaarslan ne želi prihvatiti, a na Instagramu je poručila:

Sutkinja se oglasila

"Ispred mene je dug put, ali ću ga svladati na najjači i najodlučniji način. Plakanje, vrištanje i tuga nije ono što ja radim. Do kraja ću se boriti za sebe. Ja sam samo jedna od brojnih oštećenih, nadam se i posljednja."

Njen odvjetnik je preko društvenih mreža poručio: "Mrežama kruži montirani video, koji je u cijelosti kreirala umjetna inteligencija s profila treće osobe na društvenim mrežama i nema nikakve veze s mojom klijenticom. Ako proučite video, možete jasno vidjeti da slika na njemu nije jasna i da je ljude u odnosu na njemu spojio kompjuter.

Ovaj video napravljen je zlonamjerno. Nema veze s onim što se u njemu tvrdi, da je nastao na profilima moje klijentice Elif Karaarslan. Identificirali smo profile na društvenim mrežama koji kreiraju i dijele ovaj uvredljivi i lažni sadržaj te pokrećemo postupke protiv njihovih autora."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.