Modrić posvetio objavu Iniesti, on mu odgovorio: Hvala, majstore!

Foto: EPA

ANDRES INIESTA (40) u ponedjeljak je objavio da se oprašta od aktivnog igranja nogometa. Legendi Barcelone i španjolske reprezentacije tim su povodom stigle poruke brojnih legendi, a pridružio im se i Luka Modrić, koji mu je uz zajedničku fotografiju napisao: "Čestitam ti na karijeri. Bilo mi je zadovoljstvo. Sretno u novom razdoblju života."

Iniesta mu je odgovorio: "Puno hvala, majstore!" Jasno, Modrić i Iniesta godinama su vodili borbe u sredini terena na utakmicama El Clasica. Modrić je u Real stigao od 2012., dok se Iniesta u Barceloni zadržao do 2018. godine. I jedan i drugi su među najboljim veznjacima ove generacije pa su i ljubitelji nogometa u komentarima oduševljeni ovom njihovom interakcijom.

Iniesta je nakon odlaska iz Barcelone igrao u Aziji. Pet godina igrao je za japanski Vissel Kobe, dok je zadnju sezonu karijere proveo u Emiratesu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Za španjolsku reprezentaciju igrao je od 2006. do 2018. te je s njom bio svjetski i dvostruki europski prvak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.