Ćorluka o hit-snimci s Dinamove utakmice: Dao sam si oduška

Screenshot: Twitter

PROSLAVLJENI hrvatski nogometaš i asistent Zlatka Dalića Vedran Ćorluka (38) pratio je uživo Dinamov debakl kod Bayerna (9:2) u prvom kolu Lige prvaka. Ćorluka je bio na tribini okružen Bayernovim nezainteresiranim navijačima, a posebno je slavio kada je Dinamo u drugom poluvremenu smanjio rezultat na 3:2. Pjevao je, skakao i skandirao te skinuo kapu i njome mahao. U emisiji Vikend vatrenih na MAXSportu je rekao: 

"Odem, pogotovo kad je Liga prvaka. I s prijateljima i sa ženom, iako me ona drži da se ne dignem, a sad sam bio s prijateljima pa sam si dao oduška. Iako je na videu zumirao samo mene, bilo je tu još navijača koji su stajali. Lijepo je navijati za klub u kojem sam odrastao, s obzirom na to da sam od osme godine bio igrač Dinama, uvijek će srce malo kucati plavo. Vidjet ćemo što će biti za Salzburg, ali mislim da ću sjediti."

Ćorluka ima poseban hobi

Potom je dodao: "Uvijek sam planirao ići na natjecanja, govorio 'gle kako ljudi uživaju, navijaju, popiju pivo, mogu to sve proživjeti na jedan drugi način'. Prijateljima sam rekao da 2026. imam 40 godina, Amerika, idemo svi zajedno, a sad... Nadam se da neću ići s njima, nego da ćemo zajedno proživjeti u ovoj ulozi u kojoj sam sad."

Ćorluka je i strastveni obožavatelj biciklizma. Nedavno je u Istri odvozio 209 kilometara dugu utrku za 8 sati i 43 minute: "Uvijek ti prođe gdje sam krenuo, zašto, kud, sve me boli, što mi ovo treba, sve klasično što i drugi prolaze. Uvijek sam volio imati neki cilj, dokazati nešto sebi, neke malo ekstremnije varijante. Pronašao sam se u tome, moji kući kažu da nisam baš normalan, ali puste me da odradim to."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.