Josip Mišić otpao za derbi protiv Hajduka

Foto: Luka Batelic /PIXSELL

U PETAK 13. rujna od 20 sati na Maksimiru igrat će se najveći derbi SuperSport HNL-a. Vodeći Dinamo dočekat će trećeplasirani Hajduk, a sigurno je da u momčadi prvaka Hrvatske neće biti jednog od ključnih igrača Josipa Mišića. Mišić je prije nekoliko dana osjetio bol u mišiću, a nakon nekoliko pregleda u Dinamu su odlučili da će veznjak ipak propustiti derbi kako bi bio spreman za prvo kolo Lige prvaka protiv Bayerna u Münchenu 17. rujna. 

Podsjetimo, Dinamo se pobjedom nad Qarabagom plasirao u glavnu fazu klupskog natjecanja, gdje ga čekaju domaće utakmice protiv Borussije Dortmund, Milana, Celtica i Monaca te gostujuće protiv Bayerna, Arsenala, Salzburga i Slovana iz Bratislave.

Mišić je 2020. došao u Dinamo

Mišić je ove sezone upisao šest nastupa u SHNL-u i kvalifikacijama za Ligu prvaka. Za momčad trenera Sergeja Jakirovića odigrao je 531 minutu te upisao asistenciju. U Dinamo je stigao 2020. godine iz lisabonskog Sportinga prvo na posudbu, a onda ga je Dinamo u ljeto otkupio za dva milijuna eura.

U karijeri je još igrao za Rijeku, Osijek, Speziju, Sporting Lisabon i PAOK. Pet puta bio je prvak Hrvatske. Četiri titule ima s Dinamom i jednu s Rijekom, 2017. godine. Ugovor s Dinamom ima do ljeta 2026., a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 2.5 milijuna eura.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.