Jurić je ultrasima Torina pokazao srednji prst. Sad su mu upali na trening

Screenshot: X

TORINO je na domaćem terenu pobijedio Sassuolo 2:1 u 11. kolu Serie A. Trener Torina Ivan Jurić nije bio na klupi svoje momčadi zbog crvenog kartona koji je dobio u sudačkoj nadoknadi prošlog kola, u kojem su na gostovanju pobijedili Lecce (0:1). Hrvatski stručnjak pratio je utakmicu s tribina, a nakon posljednjeg zvižduka snimljen je kako pokazuje srednji prst, no tada nije bilo jasno kome.

Torino je s klupe vodio njegov pomoćnik Matteo Paro. Komentirao je Jurićevu gestu. "Jako je emotivan, želio je proslaviti pobjedu. Gesta je emocionalna reakcija, ova mu je utakmica bila jako bitna. Inače se opusti na terenu. Ne odgovara mu što je iza stakla", rekao je Paro, prenosi Calciomercato.

Odlazi na kraju sezone

Sada je postalo jasno o kome se radilo. Jurić je srednji prst pokazao ultrasima koji navijaju za njegovu momčad. Zbog toga su navijači odlučili reagirati i desetak ultrasa Torina upalo je na današnji trening kako bi raspravili s Jurićem.

Razgovor je trajao pola sata, tonovi su bili žestoki, ali je razgovor bio pozitivan u cilju pronalaženja rješenja i poboljšanja odnosa. Prema svemu sudeći, Jurić će ostati na klupi Torina do kraja sezone, a potom napustiti klub.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.