Kapetan Barcelone o Hezonji: Razumijem bijes navijača. Dobro je što nije došao

Foto: EPA

JEDAN od najboljih euroligaških košarkaša Mario Hezonja odlučio je ostati u Real Madridu s kojim je potpisao novi ugovor. Nakon višetjedne drame koja se razvlačila po španjolskim medijima, isticanja potpisanog predugovora s Barcelonom, kombinacija s Panathinaikosom i Partizanom, hrvatski reprezentativac sam je objavio na društvenim mrežama da ostaje član Reala.

"Kao što svi znate, nakon posljednje utakmice u sezoni postao sam slobodan igrač i bio slobodan odlučiti gdje želim igrati u sljedećim godinama. Ni s kime nisam ušao u pregovore  i kao što sam rekao, od mene prvoga uvijek ćete čuti novosti. Real Madrid je vjerovao u mene kad mnogi nisu, brinuo za mene i moju obitelj od prvog dana otkako sam ovdje i napravio to da se tu osjećamo kao kod kuće. Jedina namjera bila mi je ostati i sretan sam što mogu reći da put nastavljam u svom domu, svom Real Madridu i to još dugo", napisao je Hezonja.

Na njegovu odluku reagirao je kapetan Barcelone Alex Abrines koji je rekao da mu je drago što se Hezonja ne vraća u Kataloniju: "Ne znam je li zaista bilo što potpisano, ali sam bio iznenađen što su rekli da je sve potpisano i dogovoreno, a zatim on izađe sa onom izjavom. Kao navijač i kapetan razumijem bijes navijača čak iako je igrač samo u teoriji potpisao. Mislim da je dobro što Barcelona nije dovela Hezonju."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.