Kvaratskhelia odbio ponudu Napolija. Ostvaruje transfer veći od 100 milijuna eura?

Foto: EPA

REPREZENTACIJA Gruzije jedno je od najvećih iznenađenja na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj. U svom prvom nastupu na velikom natjecanju Gruzijci su prošli skupinu i izborili osminu finala protiv Španjolaca. Uz najboljeg strijelca turnira Georgesa Mikautadzea predvodi ih sjajni igrač Napolija Khvicha Kvaratskhelia (23).

Popularni Kvaradona idol je navijača u gradu ispod Vezuva, ali sada iz Italije stižu vijesti koje će ih zabrinuti. Nakon dvije godine u Napoliju Gruzijcu su ostale još tri godine ugovora i klub mu ga želi produžiti, ali on je prvotnu ponudu odbio, pišu Sky Sport Italia i Corriere dello Sport.

Bio je najbolji igrač Serie A u osvajanju naslova

Vlasnik Napolija Aurelio De Laurentiis navodno je doletio u Njemačku i osobno ponudio Kvaratskheliji produljenje i povišicu, ali on i njegovi predstavnici su to odbili. Za njegove usluge veoma je zainteresiran PSG koji bi ga htio dovesti u svoje redove, a odšteta u tom eventualnom transferu vjerojatno bi prelazila 100 milijuna eura.

U svojoj prvoj sezoni u Napoliju bio je najbolji igrač ekipe koja je nakon 33 godine donijela dugo čekani naslov prvaka, a za jednu od najboljih debitantskih sezona u povijesti liga Petice uopće Kvaratskhelia je nagrađen priznanjem za najboljeg igrača Serie A. Za Napoli je u dvije godine nastupio 88 puta, zabio 25 i namjestio 26 golova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.