Bivša supruga legendarnog napadača: Rekao mi je da bih bez njega bila blagajnica

Foto: EPA

BELEN COSIMO (35) tuži bivšeg francuskog nogometaša Davida Trezegueta (46), objavio je El Mundo. Cosimo tvrdi da ju je nekadašnji napadač psihički i verbalno zlostavljao te da je svojevoljno smanjio iznos alimentacije za njihova sedmogodišnjeg sina, kojeg su dobili tijekom deset godina duge veze, koja je trajala od 2012. do 2022.

Cosimo se preselila u Madrid, gdje živi sa sinom i radi u zračnoj luci. Prema njezinoj priči, Trezeguet je prestao i plaćati stanarinu za smještaj u kojem Cosimo živi s djetetom premda je to navodno bio njihov dogovor nakon što su se rastali. Zastupnici Belen Cosimo tvrde da se Trezeguet drugačije ponašao unutar i izvan kuće, osobito nakon loših nogometnih rezultata, što je rezultiralo, kažu, svađama i uvredama kada bi se vratio obitelji.

"Nije mi dao da radim, rekao mi je da bih bila blagajnica da nije bilo njega"

"Bilo je psihičkog i verbalnog zlostavljanja, ali tada to nisam prijavila, iako još uvijek imam neke poruke koje mi je slao. Nisam mogla ovako nastaviti zbog dobrobiti i zdravlja moga sina i mene. Nije mi dao da radim, rekao mi je da bih bila blagajnica da nije bilo njega.

Moje samopouzdanje je uništeno. Nisam mogla odgajati sina na ovaj način", rekla je Cosimo za El Mundo, tvrdeći da Trezeguet ne posjećuje sina dovoljno često.

Na madridskom sudu uz pomoć odvjetnica Cristine Llop i Ane Belen Spinola želi utvrditi koliki je stvari iznos alimentacije koji bivši nogometaš mora platiti. "Sve što se događa izaziva tjeskobu. Postoji problem, a on ne želi razgovarati sa mnom kako bismo ga riješili. Moramo ga loviti i progoniti, a to je iscrpljujuće", dodala je Cosimo.

Pet trofeja s Juventusom, Svjetsko i Europsko prvenstvo s Francuskom

Trezeguet ima francusko i argentinsko državljanstvo. Prema podacima Transfermarkta, između 1994. i 2015. igrao je za argentinski Platense, Monaco, Juventus, Hercules, emiratski Baniyas, River Plate, Newell's Old Boys i indijski Pune City, u kojem je završio karijeru.

Bio je najbolji strijelac Serie A 2002. s 24 pogotka, s Riverom je osvojio jedan trofej, s Monacom tri, a s Juventusom pet. U dresu francuske reprezentacije sakupio je 71 nastup i 34 pogotka te s njom osvojio Svjetsko prvenstvo 1998. i Europsko prvenstvo 2000. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.