Leko: Puno pričamo, možda nas je to i učinilo mekanima

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

OSIJEK i Hajduk u srijedu od 18 sati u Gradskom vrtu igraju utakmicu četvrtfinala SuperSport Hrvatskog kupa. Obje momčadi u taj susret ulaze u slaboj formi. Hajduk je u prvenstvu izgubio od Dinama na Maksimiru 4:0, dok je Osijek kod kuće izgubio 1:0 od Varaždina.

"Jako bitna utakmica nas očekuje. U njoj si ili pobjednik ili gubitnik. Poslije nedjeljne utakmice dobro je da je nova utakmica brzo. Očekujemo dobru reakciju nakon svega što se dogodilo. Puno pričamo, ali to nema smisla jer imamo teren na kojem sve trebamo pokazati. Trebamo pokazati koliko nam je stalo i koju kvalitetu imamo, igrati hrabro i napraviti sve da pobijedimo", rekao je uoči utakmice Hajdukov trener Ivan Leko.

Umjetnički dojam nije bitan

"Mi gledamo samo sebe. Možda nas je sva ta priča i napravila mekanima. Trebamo izaći na taj teren i napraviti sve da pobijedimo. Umjetnički dojam nije prebitan, pogotovo u trenutku u kakvom smo mi. Trebamo vratiti pobjednički gard koji smo imali i koji ovaj klub uvijek treba imati", rekao je Leko pa zaključio:

"Kako će biti nama tako će biti i njima. Imali smo sada odličan teren u Maksimiru pa nama ništa dobro nije donijelo, a protivniku je. Nećemo tražiti isprike, nego hrabro ići naprijed i pokazati što sve imamo u sebi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.